1. blackfriday
  2. Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 SM8889/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Saeco Xelsis Suprema SM8889/00. 

Specificaties Saeco Xelsis Suprema SM8889/00
MerkSaeco
FabrikantcodeSM8889/00

Over Saeco SM8889/00

Met de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 kun je eenvoudig genieten van een heerlijke kop koffie. Het grote kleuren touchscreen van 7,8 inch maakt het bedienen van de machine een fluitje van een cent. Met maar liefst 22 verschillende koffievarianten om uit te kiezen, is er voor ieder wat wils. Dankzij de nauwkeurige interactie kun je instructievideo's bekijken en je koffie naar jouw persoonlijke smaak samenstellen. Begin met het selecteren van de koffiebonen die je in de machine wilt gebruiken en pas vervolgens de instellingen aan. Hierdoor haal je het maximale uit de smaken en aroma's van de bonen. Je kunt zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur en volgorde van je koffie en melk aanpassen, zodat je elke keer weer een unieke kop koffie kunt creëren. Een handig kenmerk van de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 is de ingebouwde WiFi-verbinding. Hiermee worden jouw voorkeuren bijgehouden en ontvang je inspiratie en aanbevelingen van de machine. Bovendien voert de machine automatisch updates uit, zodat je altijd kunt genieten van de nieuwste functies. Met 8 verschillende gebruikersprofielen kun je ook recepten opslaan, zodat je jouw favoriete koffie met slechts één druk op de knop kunt bereiden. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 en geniet elke dag weer van de perfecte.

Pluspunten
  • Met het grote kleurendisplay van de espressomachine bedien je gemakkelijk dankzij het uitgebreide keuzemenu. Je kunt het type en de branding van de koffiebonen selecteren en de machine past automatisch de maalinstelling aan. Met één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Bekijk of de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Saeco SM8889/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!