1. Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 SM8785/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00. 

Specificaties Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00
MerkSaeco
FabrikantcodeSM8785/00

Over Saeco SM8785/00

Met de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 zet je maar liefst 22 verschillende warme dranken, en dat allemaal met één druk op de knop. Deze geavanceerde koffiemachine stelt je in staat om elke koffiespecialiteit aan te passen aan de koffiebonen die je gebruikt. Of je nu kiest voor licht gebrande bonen of juist voor donkere bonen, met de Xelsis Deluxe haal je het beste aroma en de lekkerste smaak uit elke boon. De mogelijkheden zijn eindeloos. Pas niet alleen de boonsoort en branding aan, maar ook de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie. Wil je eerst koffie en dan pas melk? Of juist andersom? Met deze machine bepaal jij de volgorde. En het beste van alles? Je kunt jouw favoriete koffie opslaan onder één van de 8 gebruikersprofielen, zodat je altijd snel en gemakkelijk kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Ontdek alle mogelijkheden en functies van de Saeco Xelsis Deluxe op het grote touchscreen display. Dankzij de ingebouwde WiFi-verbinding houdt de machine jouw voorkeuren bij en geeft hij je zelfs inspiratie en aanbevelingen. Bovendien voert de machine automatisch updates uit, zodat je altijd up-to-date bent met de nieuwste functies en mogelijkheden. Geniet van de ultieme koffie-ervaring met de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00.

Pluspunten
  • Je selecteert het type en de branding van de koffiebonen waar de machine de maalinstelling op aanpast. Met slechts één druk op de knop kun je niet alleen 2 espresso's zetten, maar ook 2 melkspecialiteiten. Maak niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een Italiaanse cappuccino.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00

Bekijk of de Saeco Xelsis Deluxe SM8785/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Saeco SM8785/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!