1. Saeco GranAroma SM6585/00

Saeco GranAroma SM6585/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Saeco GranAroma SM6585/00 SM6585/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Saeco GranAroma SM6585/00. 

Specificaties Saeco GranAroma SM6585/00
MerkSaeco
FabrikantcodeSM6585/00

Over Saeco SM6585/00

Met de Saeco GranAroma SM6585/00 heb je de ultieme controle over je koffie-ervaring. Met 16 voorgeprogrammeerde dranken kun je je favoriete koffie helemaal naar eigen wens aanpassen. Of je nu houdt van een sterke espresso of een romige latte macchiato, met het LatteDuo systeem kun je niet alleen twee zwarte koffies tegelijkertijd zetten, maar ook twee melkdranken zoals cappuccino's en latte macchiato's. Maar dat is nog niet alles. Met de GranAroma SM6585/00 kun je ook het smaakprofiel van je koffie kiezen. Wil je een delicate smaak, een intense smaak of juist een sterke smaak? Met de opties Delicato, Intenso en Forte kun je je koffie precies zo maken als jij het lekker vindt. Daarnaast kun je de sterkte, het volume en de temperatuur van zowel de koffie als de melk volledig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Wil je nog meer intensiteit? Voeg dan een extra shot espresso toe om je koffie een extra boost te geven. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de GranAroma SM6585/00 ook nog eens je eigen recepten opslaan. Met 6 instelbare gebruikersprofielen kun je je favoriete drankjes opslaan en ze met één druk op de knop bereiden. En het beste van alles? Na het zetten van een melkspecialiteit reinigt het melksysteem zichzelf direct, zodat je altijd kunt genieten van een perfect schuimlaagje zonder.

Pluspunten
  • Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óok een flat white en een Italiaanse cappuccino. Sla voor 6 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen. Je zet niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar óok een flat white en een Italiaanse cappuccino. Sla voor 6 personen koffierecepten op door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een kunststof behuizing is minder langdurig dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Saeco GranAroma SM6585/00

Bekijk of de Saeco GranAroma SM6585/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Saeco SM6585/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!