1. Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter

Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter 25630-56. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter. 

Specificaties Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter
MerkRussell Hobbs
Fabrikantcode25630-56

Over Russell Hobbs 25630-56

De Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter is een veelzijdig apparaat dat niet alleen als slowcooker, maar ook als sous vide apparaat gebruikt kan worden. Met het handige rekje hang je eenvoudig zakjes met ingrediënten in kokend water om ze sous vide te laten garen. Dit is perfect voor het bereiden van smaakvolle groenten en mals vlees. Dankzij de meegeleverde temperatuurmeter kun je tijdens het slowcooken de temperatuur van het vlees nauwlettend in de gaten houden. Zo weet je precies wanneer het vlees de perfecte garing heeft bereikt. Naast de mogelijkheid om op temperatuur te garen, kun je ook kiezen voor het instellen van de timer op de gewenste tijd. Op deze manier kun je het vlees laten garen op basis van tijd, wat handig kan zijn als je een strakke planning hebt. En als je onverwachts iets later aan tafel gaat dan verwacht, hoef je je geen zorgen te maken. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je gerecht na de bereiding lekker warm blijft, zonder verder door te garen. Zo kun je op je gemak genieten van een heerlijke maaltijd, zelfs als je wat vertraging hebt opgelopen.

Pluspunten
  • Je kunt deze multicooker gebruiken als slowcooker en sous vide apparaat. Met behulp van de thermometer kun je nauwkeurig de interne temperatuur van het vlees meten, zodat je het perfect kunt bereiden. Door de timer weet je precies wanneer de slowcooker klaar is en hoef je dit niet zelf in de gaten te houden.

Minpunten
  • Voor het aanbraden van vlees, heb je een extra pan nodig omdat je de binnenpan niet op het fornuis gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter

Bekijk of de Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker 6,5 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Russell Hobbs 25630-56, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!