1. blackfriday
  2. Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L

Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L 22740-56. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L. 

Specificaties Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L
MerkRussell Hobbs
Fabrikantcode22740-56

Over Russell Hobbs 22740-56

Met de Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L staat er een heerlijke maaltijd op je te wachten zodra je 's avonds thuiskomt. Deze slowcooker is perfect om een gerecht langzaam te bereiden voor ongeveer 4 personen. Het enige wat jij hoeft te doen, is 's ochtends de pan vullen met vlees of vis en hem aanzetten. Je hebt de controle over de temperatuur, want je kunt kiezen uit 1 van de 3 standen. Op deze manier bepaal je zelf hoe lang het eten wordt gegaard. En als je vlees wilt aanbraden, is dat geen enkel probleem. De binnenpan heeft namelijk een antiaanbaklaag en kan veilig gebruikt worden op een gasfornuis of elektrisch fornuis. Dankzij de glazen deksel kun je gemakkelijk zien hoever het kookproces gevorderd is. Met de Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L hoef je je geen zorgen te maken over wat je 's avonds gaat eten. Deze slowcooker maakt het bereiden van een smaakvolle maaltijd zo ontzettend eenvoudig. Je kunt er gerechten voor ongeveer 4 personen in klaarmaken, zonder dat je er de hele tijd bij hoeft te blijven staan. Kies gewoon de juiste temperatuur uit de 3 beschikbare standen en laat de slowcooker zijn werk doen. En als je wat extra smaak wilt toevoegen, kun je het vlees of vis eerst aanbraden in de binnenpan. Deze pan heeft een handige antia.

Pluspunten
  • Je gebruikt de binnenpan ook op je gasfornuis of elektrische kookplaat om het vlees vooraf aan te braden. Dankzij de glazen deksel kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden. De greep van de buitenpan blijft koud, zodat je de slowcooker gemakkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Omdat de slowcooker geen timer heeft, moet je zelf de tijd in de gaten houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L

Bekijk of de Russell Hobbs Cook at Home Searing Slowcooker 3,5 L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Russell Hobbs 22740-56, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!