1. blackfriday
  2. Russell Hobbs Attentiv

Russell Hobbs Attentiv Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Russell Hobbs Attentiv 25016016001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Russell Hobbs Attentiv. 

Specificaties Russell Hobbs Attentiv
MerkRussell Hobbs
Fabrikantcode25016016001

Over Russell Hobbs 25016016001

Met de Russell Hobbs Attentiv zet je niet alleen heerlijke filterkoffie, maar ook verrukkelijke melkspecialiteiten en zelfs een verfrissende cold brew. Dankzij de handige stoompijp kun je zelf melk opschuimen en je zwarte koffie omtoveren tot een romige cappuccino of een smaakvolle latte macchiato. Bovendien kun je genieten van een verkoelende ijskoffie, dankzij de unieke cold brew functie. Hierbij laat je koud water langzaam door het filter lopen, in plaats van warm water, voor een heerlijk verfrissende smaakbeleving. De Russell Hobbs Attentiv is volledig aanpasbaar aan jouw smaakvoorkeuren. Je kunt kiezen uit verschillende koffiesterktes en kopgroottes, zodat je altijd kunt genieten van een perfect kopje koffie. Bovendien onthoudt het apparaat zelfs welke drankjes je eerder hebt gezet, zodat je altijd gemakkelijk jouw favoriete koffie kunt bereiden. Met de handige 24-uurs timer kun je 's avonds alvast instellen wanneer je de volgende dag jouw kopje koffie wilt hebben. Het apparaat zorgt er vervolgens voor dat de koffie op temperatuur blijft dankzij de warmhoudplaat, zodat je op elk moment kunt genieten van een heerlijk warme kop koffie.

Pluspunten
  • Met behulp van de stoompijp kun je melk opschuimen voor een cappuccino of latte macchiato. Dankzij de cold brew functie kun je ook een verfrissende ijskoffie maken. Met de instelbare koffiesterkte zet je koffie naar jouw persoonlijke smaak.

Minpunten
  • Het filterapparaat heeft geen ingebouwde koffiemolen, dus moet je zelf de koffiebonen malen. Het heeft geen thermoskan om de koffie warm te houden wanneer je de kan op tafel zet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Russell Hobbs Attentiv

Bekijk of de Russell Hobbs Attentiv mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Russell Hobbs 25016016001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!