1. blackfriday
  2. Princess Table Chef Pro Classic

Princess Table Chef Pro Classic Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess Table Chef Pro Classic 01.102300.01.005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess Table Chef Pro Classic. 

Specificaties Princess Table Chef Pro Classic
MerkPrincess
Fabrikantcode01.102300.01.005

Over Princess 01.102300.01.005

Met de Princess Table Chef Pro Classic haal je een professionele bakplaat in huis die zorgt voor stevige en smaakvolle resultaten. Deze bakplaat is voorzien van een speciale tweelaagse antiaanbaklaag van hoge kwaliteit, waardoor het gebruik van boter en olie overbodig is. Het ruime oppervlak van 46 centimeter bij 26 centimeter biedt genoeg ruimte om gerechten te bereiden voor 4 tot 6 personen. Met de regelbare thermostaat kun je eenvoudig de juiste temperatuur instellen voor jouw favoriete gerechten. De bakplaat warmt snel op, zodat je direct aan de slag kunt. De Cool Touch handgrepen zorgen ervoor dat je de warme bakplaat kunt verplaatsen zonder je handen te bezeren. Niet alleen is de Princess Table Chef Pro Classic ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden, maar ook het schoonmaken ervan is een fluitje van een cent. Je kunt de bakplaat eenvoudig schoonvegen met een keukenpapiertje of je plaatst hem gewoon in de vaatwasser. Met deze bakplaat haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een praktische en gebruiksvriendelijke keukentool die je helpt om de meest smaakvolle gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Je kunt gemakkelijk de ruime bakplaat gebruiken met 4 tot 6 personen, dankzij de grootte en de vorm. Met de instelbare temperatuur kun je de warmte aanpassen aan je bereiding. De bijgeleverde houten spatels veroorzaken geen krassen op de grillplaat.

Minpunten
  • De tafelgrill heeft alleen een gladde plaat en bevat geen andere bijgeleverde platen zoals een geribbelde of een wafelplaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess Table Chef Pro Classic

Bekijk of de Princess Table Chef Pro Classic mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.102300.01.005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!