1. Princess Sandwich Maker Supreme XXL

Princess Sandwich Maker Supreme XXL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess Sandwich Maker Supreme XXL 01.127006.01.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess Sandwich Maker Supreme XXL. 

Specificaties Princess Sandwich Maker Supreme XXL
MerkPrincess
Fabrikantcode01.127006.01.001

Over Princess 01.127006.01.001

Met de Princess Sandwich Maker Supreme XXL maak je nu nog meer heerlijke tosti's tegelijkertijd! Dankzij de extra grote bakplaten kun je maar liefst 4 tosti's tegelijk bereiden. Het krachtige vermogen van 1.600 watt zorgt ervoor dat de grill binnen no-time opwarmt, zodat je snel kunt genieten van een heerlijke, warme tosti. De Princess Sandwich Maker Supreme XXL is voorzien van handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Het temperatuurlampje geeft duidelijk aan wanneer de grill klaar is om te gebruiken. De bakplaten zijn voorzien van een sterke antiaanbaklaag, waardoor er geen kaas- of broodresten aan blijven plakken. Na gebruik kun je de bakplaten eenvoudig schoonmaken, maar let op: ze zijn niet vaatwasmachinebestendig. Niet alleen is de Princess Sandwich Maker Supreme XXL praktisch in gebruik, maar ook in opbergen. Je kunt het tosti-ijzer zowel verticaal als horizontaal opbergen, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkastje. Zo kun je altijd genieten van een heerlijke tosti, zonder dat het ten koste gaat van je keukenruimte. Bestel nu de Princess Sandwich Maker Supreme XXL en geniet van de perfecte tosti-ervaring!

Pluspunten
  • Met de grote bakplaten kan je tot 4 tosti's tegelijkertijd maken. Het tosti-ijzer warmt in een paar minuten op dankzij het hoge vermogen van 1.600 watt. De bakplaten kunnen verwijderd worden, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn.

Minpunten
  • Er is geen vetopvangbakje aanwezig om het vet op te vangen, waardoor er meer vet op de contactgrill blijft liggen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess Sandwich Maker Supreme XXL

Bekijk of de Princess Sandwich Maker Supreme XXL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.127006.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!