1. blackfriday
  2. Princess Digital Aerofryer XXL – 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset 01.182012.01.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. 

Specificaties Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset
MerkPrincess
Fabrikantcode01.182012.01.001

Over Princess 01.182012.01.001

Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L RVS behuizing + Accessoireset kun je eindeloos variëren in de keuken, dankzij de 10-delige accessoireset die wordt meegeleverd. Deze set bevat een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een handige siliconen onderzetter. Met deze alleskunner kun je niet alleen frituren, maar ook bakken, braden en grillen. Denk aan heerlijke verse frietjes, sappige vis en mals vlees, maar ook aan knapperig brood en smeuïge cake. De Princess Digital Aerofryer XXL is perfect voor middelgrote gezinnen, omdat je in één keer maar liefst 6 porties friet kunt bereiden. Daarnaast is deze Aerofryer uitgerust met 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma's, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur en tijd instellen. Bovendien blijft het handvat altijd koel, waardoor je je handen niet kunt branden tijdens het gebruik van deze fantastische friteuse. En het beste van alles? Na gebruik kun je het mandje gewoon in de vaatwasser afwassen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L RVS behuizing + Accessoireset haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke keukenhulp in huis. Bereid de heerlijkste gerechten voor je.

Pluspunten
  • Dankzij de accessoireset met 10 delen bereid je eenvoudig diverse gerechten. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktijd en -temperatuur. Met deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes voor 3 à 4 personen bereiden.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege de snoerlengte van 0,7 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset

Bekijk of de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.182012.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!