1. blackfriday
  2. Princess 182074 Double Basket Aerofryer

Princess 182074 Double Basket Aerofryer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Princess 182074 Double Basket Aerofryer 01.182074.01.001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Princess 182074 Double Basket Aerofryer. 

Specificaties Princess 182074 Double Basket Aerofryer
MerkPrincess
Fabrikantcode01.182074.01.001

Over Princess 01.182074.01.001

Met de Princess 182074 Double Basket Aerofryer heb je de mogelijkheid om twee gerechten tegelijkertijd te bereiden, dankzij de handige dubbele lades. Je kunt de temperatuur en baktijd van elke lade apart instellen, waardoor je bijvoorbeeld heerlijke frietjes in de ene lade kunt bakken en smakelijke snacks in de andere lade. Dankzij de sync functie zorgt deze airfryer ervoor dat beide bereidingen precies op hetzelfde moment klaar zijn. Wanneer je graag een grote hoeveelheid frietjes wilt bakken, is de dual cook functie ideaal. Met deze functie neemt de ene lade automatisch de temperatuur en baktijd van de andere lade over, zodat je niet opnieuw hoeft in te stellen. Daarnaast beschikt deze airfryer over maar liefst 8 verschillende bakprogramma's. Met één druk op de knop kun je de juiste instellingen kiezen voor onder andere vlees, vis of gedroogd fruit. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse onderdelen van de Princess 182074 Double Basket Aerofryer kunnen gewoon in de vaatwasser geplaatst worden. Zo kun je snel weer genieten van een gezonde en gemakkelijke maaltijd zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en groenten tegelijkertijd bereiden. Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet zelf na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse kun je frietjes bereiden voor 6 personen of meer.

Minpunten
  • De airfryer heeft geen warmhoudfunctie, dus je moet de maaltijd direct na het bakken opeten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Princess 182074 Double Basket Aerofryer

Bekijk of de Princess 182074 Double Basket Aerofryer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.182074.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!