1. Philips Viva Collection Mixer HR3745/00

Philips Viva Collection Mixer HR3745/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Viva Collection Mixer HR3745/00 HR3745/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Viva Collection Mixer HR3745/00. 

Specificaties Philips Viva Collection Mixer HR3745/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHR3745/00

Over Philips HR3745/00

De Philips Viva Collection Mixer HR3745/00 is de perfecte keuze voor iedereen die graag luchtige cakes of brood wil maken. Met de unieke kegelvormige klopper is het super eenvoudig om een glad beslag te creëren. Dankzij de automatisch aangedreven kom van 3 liter en de klopper hoef je zelf nauwelijks inspanning te leveren, waardoor je jouw handen vrij kunt houden. Met de 5 verschillende standen en de turbo power functie kun je zelf de snelheid van het kloppen bepalen. Je kunt dus helemaal naar eigen wens en behoefte te werk gaan. Daarnaast zorgt de mixer ervoor dat hij tijdens het kloppen stabiel en op één plek blijft staan, dankzij de handige zuignappen aan de onderkant. Wanneer je klaar bent met het mixen, kun je de klopper met slechts één druk op de knop losmaken. En het beste van alles is dat je de klopper na gebruik niet hoeft af te wassen, want hij is vaatwasmachinebestendig. Dit bespaart je weer extra tijd en moeite. Kortom, de Philips Viva Collection Mixer HR3745/00 is een must-have keukenapparaat voor iedereen die graag bakt en mixt!

Pluspunten
  • De automatisch aangedreven kom doet het werk voor jou, zodat je je handen vrij kunt houden voor andere dingen. De kloppers en deeghaken zijn vaatwasmachinebestendig, dus je hoeft ze niet met de hand af te wassen. Het snoer klik je vast in de opbergclip, zodat het niet in de war raakt.

Minpunten
  • Een mengkom van kunststof heeft de neiging om geur, kleur of smaak op te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Viva Collection Mixer HR3745/00

Bekijk of de Philips Viva Collection Mixer HR3745/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR3745/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!