1. blackfriday
  2. Philips Viva Collection Mixer HR3740/00

Philips Viva Collection Mixer HR3740/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Viva Collection Mixer HR3740/00 HR3740/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Viva Collection Mixer HR3740/00. 

Specificaties Philips Viva Collection Mixer HR3740/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHR3740/00

Over Philips HR3740/00

Met de Philips Viva Collection Mixer HR3740/00 bereik je moeiteloos een extra luchtig en glad resultaat voor je cakebeslag, dankzij de speciale kegelvormige klopper. De krachtige motor van 450 watt stelt je in staat om zelfs de zwaarste deegsoorten in een mum van tijd te mixen. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld pizzadeeg wilt maken. De mixer beschikt over 5 verschillende snelheidsstanden, zodat je volledige controle hebt over het mixproces. Bovendien is er een turbofunctie beschikbaar voor nog meer power. Daarnaast is het verwisselen van de deeghaak voor een klopgarde een fluitje van een cent met één druk op de knop. Na het mixen kunnen alle losse onderdelen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. En dankzij de handige opbergclip kun je de kabel van de mixer netjes opbergen, waardoor je keuken altijd opgeruimd blijft. Met de Philips Viva Collection Mixer HR3740/00 wordt bakken een stuk eenvoudiger en leuker!

Pluspunten
  • Met de 5 snelheidsstanden en de turbofunctie is er altijd een passende snelheid beschikbaar. Met slechts één druk op de knop wissel je de mix-accessoires. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • There is no mixing bowl provided.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Viva Collection Mixer HR3740/00

Bekijk of de Philips Viva Collection Mixer HR3740/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR3740/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!