1. blackfriday
  2. Philips Viva Collection HR7530/10

Philips Viva Collection HR7530/10 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Viva Collection HR7530/10 HR7530/10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Viva Collection HR7530/10. 

Specificaties Philips Viva Collection HR7530/10
MerkPhilips
FabrikantcodeHR7530/10

Over Philips HR7530/10

Met de Philips Viva Collection HR7530/10 haal je niet zomaar een foodprocessor in huis, maar een veelzijdige keukenhulp die aan al je behoeften voldoet. Deze foodprocessor wordt geleverd met een extra rasp- en snijschijf, waarmee je ingrediënten moeiteloos raspt tot grove stukjes en in dikke plakken snijdt. Of je nu groenten wilt snijden voor een salade of kaas wilt raspen voor je favoriete gerecht, met deze foodprocessor is het een fluitje van een cent. Naast de rasp- en snijschijf wordt de foodprocessor ook geleverd met een handige hakmolen, waarmee je ingrediënten eenvoudig fijnhakt. Of het nu gaat om het snijden van uien, het hakken van kruiden of het maken van zelfgemaakte pesto, met de hakmolen van de Philips Viva Collection HR7530/10 kun je al je culinaire creaties naar een hoger niveau tillen. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze foodprocessor ook een citruspers waarmee je sinaasappels kunt persen tot heerlijk vers sap en een blender waarmee je moeiteloos smoothies kunt maken. Met een vermogen van 850 watt is deze foodprocessor krachtiger dan andere modellen uit deze lijn, waardoor hij perfect is voor het fijnhakken van noten en voor gebruik gedurende langere tijd. Daarnaast heeft de foodprocessor 3 standen, waarmee je de snelheid kunt aanpassen aan jouw bereiding. Zo kun je bijvoorbeeld veel kracht gebruiken bij het hakken van noten en ju.

Pluspunten
  • Deze foodprocessor wordt geleverd met een hakmolen, blender, citruspers en extra rasp- en snijschijf. Je kunt de accessoires gemakkelijk opbergen in de mengkom van de foodprocessor. Het snoer kan eenvoudig worden opgeruimd in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je stelt de snelheid niet zo precies in op de bereiding, aangezien de foodprocessor slechts 3 standen heeft. Vanwege de kleine capaciteit van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor twee personen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Viva Collection HR7530/10

Bekijk of de Philips Viva Collection HR7530/10 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR7530/10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!