1. Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart

Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart HD6592/64. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart. 

Specificaties Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6592/64

Over Philips HD6592/64

Met de Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart kun je niet alleen 2 kopjes koffie tegelijkertijd zetten, maar ook een hele kan koffie. In de meegeleverde thermoskan kun je ongeveer 7 kopjes koffie bewaren, die nog lang warm blijven. Dit is ideaal wanneer je visite over de vloer krijgt. Het gebruik van deze koffiemachine is eenvoudig: plaats een koffiepad in de houder en druk op de knop. Zo zet je in een handomdraai een heerlijk kopje koffie. Naast het zetten van een hele kan koffie, biedt dit koffiezetapparaat ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een milde kop koffie en een iets sterker kopje koffie, dankzij de Intensity Select Functie. Bovendien schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit, wat energie bespaart. Het is ook een duurzame keuze, omdat de Senseo voor maar liefst 50 procent uit gerecycled materiaal bestaat. Daarnaast geeft het indicatielampje aan wanneer het tijd is om de machine te ontkalken, zodat je altijd kunt genieten van een optimale smaak. Met de Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart heb je niet alleen een veelzijdige koffiemachine die zowel individuele kopjes als een hele kan koffie kan zetten, maar ook een duurzame en energiebesparende optie. Geniet van heerlijke koffie met het gemak van één druk op de knop.

Pluspunten
  • Je plaatst ook een volle kan met filterkoffie in de bijgeleverde thermoskan, die lang warm blijft. Met de Intensity Select functie kun je de hoeveelheid water aanpassen voor een sterker kopje koffie. De Senseo is energiezuinig en gemaakt van gerecyclede onderdelen, waardoor hij minder belastend is voor het milieu.

Minpunten
  • Je bereidt melkspecialiteiten met behulp van melkpoederpads, niet met verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart

Bekijk of de Philips Senseo Switch HD6592/64 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6592/64, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!