1. Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit

Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit HD6592/04. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit. 

Specificaties Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6592/04

Over Philips HD6592/04

De Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit is de ultieme koffiemachine voor degenen die houden van veelzijdigheid en gemak. Met dit apparaat kun je niet alleen twee heerlijke kopjes koffie tegelijkertijd zetten, maar ook een hele kan koffie. De meegeleverde thermoskan zorgt ervoor dat je ongeveer 7 koppen koffie kunt serveren en houdt de koffie lang op temperatuur, perfect voor wanneer je bezoek ontvangt. Het gebruik van de Senseo Switch is eenvoudig en moeiteloos. Plaats gewoon een koffiepad in de houder, druk op de knop en geniet binnen enkele seconden van een heerlijk kopje koffie. De Intensity Select Functie maakt het ook mogelijk om te kiezen tussen een milde kop koffie en een sterker kopje, zodat je kunt genieten van jouw favoriete smaak. Bovendien schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit, wat niet alleen handig is, maar ook energie bespaart. Naast de geweldige functionaliteit is de Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor het tot wel 50 procent gerecycled is. Dit maakt het niet alleen een fantastische keuze voor koffieliefhebbers, maar ook voor degenen die geven om het milieu. Het apparaat heeft zelfs een handig indicatielampje dat aangeeft wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Met de Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit geniet je elke.

Pluspunten
  • Je zet ook een hele kan met filterkoffie die lang op temperatuur blijft in de meegeleverde thermosfles. Met de functie Intensity Select pas je de hoeveelheid water aan, zodat je een sterker kopje koffie zet. De Senseo is energiezuinig en is samengesteld uit gerecyclede onderdelen, waardoor hij minder belastend is voor het milieu.

Minpunten
  • Je bereidt melkspecialiteiten met melkpoederpads, maar niet met verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit

Bekijk of de Philips Senseo Switch HD6592/04 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6592/04, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!