1. blackfriday
  2. Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs

Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs CSA250/10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs. 

Specificaties Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA250/10

Over Philips CSA250/10

Met de Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs kun je optimaal genieten van jouw favoriete koffierecept, dankzij de handige geheugenfunctie. Pas de smaakintensiteit en de hoeveelheid koffie aan, precies zoals jij het lekker vindt. Met de Intensity Plus functie heb je de keuze uit maar liefst 3 heerlijke koffiespecialiteiten, variërend van een klassieke en intense koffie tot een verrukkelijke rijke espresso. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de Crema Plus technologie ervoor dat elk kopje koffie wordt voorzien van een heerlijke, fijne cremalaag. Met de verstelbare tuit kun je de positie van de koffie-uitloop aanpassen aan de hoogte van jouw favoriete kopje. De machine begint direct met koffiezetten zodra deze is opgewarmd en schakelt automatisch uit na het zetten van de koffie. Daarnaast is deze Senseo ook nog eens duurzaam. Met minder onderdelen, een energiebesparende stand en het gebruik van gerecyclede materialen, mag je jezelf gerust een milieubewuste koffieliefhebber noemen. Bovendien heeft deze Senseo een elegante en robuuste roestvrijstalen behuizing, waardoor hij een echte eyecatcher zal zijn in jouw keuken. Haal de Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs in huis en geniet van heerlijke koffie op maat, met een vleugje duurzaamheid.

Pluspunten
  • De behuizing van roestvrij staal is sterker dan een behuizing van kunststof. Met de geheugenfunctie kun je een koffierecept opslaan naar jouw eigen smaak. Met de Intensity Select functie kun je de hoeveelheid water aanpassen, zodat je een sterkere kop koffie zet.

Minpunten
  • Je gebruikt melkpoederpads in plaats van verse melk om melkspecialiteiten te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs

Bekijk of de Philips Senseo Select CSA250/10 Rvs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA250/10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!