1. blackfriday
  2. Philips Senseo Select CSA240/90 Rot

Philips Senseo Select CSA240/90 Rot Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Select CSA240/90 Rot CSA240/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Select CSA240/90 Rot. 

Specificaties Philips Senseo Select CSA240/90 Rot
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA240/90

Over Philips CSA240/90

Met de Philips Senseo Select CSA240/90 Rot kun je een recept nauwkeurig afstemmen op jouw smaak. Met de opslagfunctie kunnen recepten worden opgeslagen door de intensiteit en de grootte van de kop voor de perfecte kop koffie te noteren. Met de Intensity-Plus-functie kun je eenvoudig kiezen uit drie verschillende koffiespecialiteiten. Je kunt de schakelaar omzetten voor een klassieke of intense koffie of een volle espresso. Dankzij de Crema-Plus-technologie wordt er een fijne cremalaag op elke kop koffie gecreëerd. Met de verstelbare uitloop kun je de positie van de koffie-uitloop aanpassen aan verschillende kopmaten. De koffiemachine begint direct met het zetten van koffie na het opwarmen en schakelt vervolgens automatisch uit om energie te besparen. Er worden minder onderdelen gebruikt voor deze Senseo, hij is zuinig en gebaseerd op een groter percentage gerecyclede materialen, waardoor je een duurzame machine hebt. De Philips Senseo Select CSA240/90 Rot biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw favoriete koffierecepten te maken, maar ook om deze precies af te stemmen op jouw persoonlijke smaak. Met de opslagfunctie kun je jouw favoriete intensiteit en kopgrootte opslaan, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. De Intensity-Plus-functie stelt je in staat om eenvoudig te kiezen tussen een klassieke, intense koffie of een volle espresso.

Pluspunten
  • Met de opslagfunctie kun je een koffierecept naar jouw smaak opslaan. Met de Intensity-Select-functie kun je de hoeveelheid water aanpassen, zodat je sterkere koffie kunt bereiden. De Senseo is energiezuinig en bestaat uit gerecyclede onderdelen, waardoor het milieu minder wordt belast.

Minpunten
  • Een koffiezetapparaat met een kunststof behuizing is niet zo duurzaam als een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Select CSA240/90 Rot

Bekijk of de Philips Senseo Select CSA240/90 Rot mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA240/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!