1. blackfriday
  2. Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart

Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart CSA240/60. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart. 

Specificaties Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA240/60

Over Philips CSA240/60

Met de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart kun je nauwkeurig je eigen koffierecept afstemmen op je persoonlijke smaak. Dankzij de geheugenfunctie slaat het apparaat recepten op met de door jou gekozen intensiteit en kopgrootte, zodat je altijd kunt genieten van je ideale kopje koffie. Met de Intensity Plus functie kun je eenvoudig kiezen tussen 3 verschillende koffiespecialiteiten. Of je nu zin hebt in een klassieke koffie, intense koffie of een rijke espresso, met een simpele schakelaar zet je de gewenste koffievariant. De Crema Plus technologie zorgt ervoor dat er een heerlijke cremalaag ontstaat op elk kopje koffie dat je zet. Daarnaast kun je met de verstelbare tuit de positie van de koffie-uitloop aanpassen, zodat je koppen van verschillende hoogtes kunt gebruiken. Het koffiezetapparaat begint direct met het zetten van koffie zodra het is opgewarmd en schakelt automatisch uit om energie te besparen. Met het gebruik van minder onderdelen, een energiebesparende stand en meer gerecyclede materialen is deze Senseo ook nog eens een duurzame keuze. Haal de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart in huis en geniet elke dag van jouw perfecte kopje koffie.

Pluspunten
  • Met de geheugenfunctie bewaar je een koffierecept naar je eigen smaak. Met de Intensity Select functie pas je de hoeveelheid water aan, zodat je een sterker kopje koffie kunt zetten. De Senseo is milieuvriendelijk en bevat gerecyclede onderdelen, waardoor hij minder belastend is voor het milieu.

Minpunten
  • Een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart

Bekijk of de Philips Senseo Select CSA240/60 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA240/60, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!