1. blackfriday
  2. Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs

Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs CSA230/50. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs. 

Specificaties Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA230/50

Over Philips CSA230/50

Met de Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs kun je genieten van maar liefst 3 verschillende koffiespecialiteiten, dankzij de unieke Intensity Plus functie. Met slechts een simpele schuifbeweging kun je kiezen tussen een milde koffie, een intense koffie of een overheerlijke rijke espresso. Niet alleen kun je de intensiteit van je koffie aanpassen, maar ook de hoogte van de metalen koffie uitloop is verstelbaar, zodat je favoriete koffiemok er perfect onder past. Dit koffiezetapparaat is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook voor het milieu. Het is namelijk gemaakt van gerecyclede onderdelen en is energiebesparend. Zodra het apparaat opgewarmd is, begint het direct met het zetten van je kopje koffie. En dankzij de automatische uitschakelfunctie, hoef je je nooit zorgen te maken dat je per ongeluk het apparaat aan laat staan en onnodig energie verspilt. Bij elke kopje koffie dat je zet, kun je rekenen op een heerlijke smeuïge cremalaag, dankzij de geavanceerde Crema Plus Technologie. En als je Senseo toe is aan een ontkalkingsbeurt, hoef je je geen zorgen te maken. Het apparaat geeft namelijk zelf een seintje wanneer het tijd is om te ontkalken, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit koffie. Kortom, met de Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs haal je.

Pluspunten
  • Met de Intensity Plus functie kan je kiezen tussen een milde of sterke kop koffie, of een espresso. De Senseo is energiezuinig en gemaakt van gerecyclede onderdelen, waardoor hij minder belastend is voor het milieu. Dankzij de Crema Plus technologie heeft elke kop koffie een extra zachte cremalaag.

Minpunten
  • Een behuizing van kunststof is minder langdurig dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs

Bekijk of de Philips Senseo Select CSA230/50 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA230/50, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!