1. blackfriday
  2. Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart

Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart CSA210/60. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart. 

Specificaties Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA210/60

Over Philips CSA210/60

Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart kun je moeiteloos kiezen tussen een zachte of sterke kop koffie. Met slechts één druk op de knop bereid je een intensere lungo dankzij de Intensity Select Functie. De Koffieboost Technology verdeelt het hete water gelijkmatig over de koffiepads via 45 gaatjes, waardoor de smaak van de koffie beter naar voren komt. Bovendien geniet je van een fluweelzachte cremalaag op elke kop koffie. Deze machine is niet alleen ontworpen met oog voor smaak, maar ook voor het milieu. Met de 'onmiddellijk starten' functie zet de machine direct een kop koffie zodra deze is opgewarmd en schakelt zichzelf automatisch uit na het koffiezetten. Dit resulteert in een lager energieverbruik. Bovendien bestaat de Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart uit meer gerecyclede materialen, waardoor je ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met deze Senseo geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Pluspunten
  • Pas de waterhoeveelheid aan met de Intensity Select functie om een sterker kopje koffie te zetten. Elke kop koffie heeft een extra zachte cremalaag dankzij de Crema Plus technologie. Geniet van een kop koffie met een voller aroma dankzij de Koffie Boost technologie.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw bij na het zetten van 4 koppen koffie. Zonder een kalklampje, hou je zelf in de gaten wanneer je de machine moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart

Bekijk of de Philips Senseo Original Plus CSA210/60 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA210/60, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!