1. Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs

Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs CSA210/50. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs. 

Specificaties Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA210/50

Over Philips CSA210/50

Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs kun je gemakkelijk kiezen tussen een milde of sterke kop koffie. Met een druk op de knop bereid je een intensere lungo, dankzij de intensity select functie. Met behulp van 45 gaatjes verdeelt de koffieboost-technologie het hete water gelijkmatig over de koffiepads, wat de smaak van de koffie beter naar voren brengt. Bovendien kun je genieten van een fluweelzachte cremalaag op elke kop koffie. Deze machine is niet alleen heerlijk in gebruik, maar ook milieuvriendelijk. Met de functie "onmiddellijk starten" zet de machine direct een kop koffie zodra deze is opgewarmd. Na het koffiezetten schakelt het apparaat zich automatisch uit, waardoor energieverbruik wordt verminderd. Bovendien is de Senseo gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het ook nog eens een duurzame keuze is. Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Pluspunten
  • Met de functie Intensity Select pas je de hoeveelheid water aan, zodat je een kopje koffie met een sterkere smaak zet. Dankzij de technologie Crema Plus heeft elk kopje koffie een extra zachte crèmelaag. Zet een kopje koffie met een intensere geur dankzij de technologie Koffie Boost.

Minpunten
  • Na 4 kopjes koffie vul je het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw bij. Je houdt zelf bij wanneer je de machine ontkalkt, zonder een kalklampje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs

Bekijk of de Philips Senseo Original Plus CSA210/50 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA210/50, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!