1. Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen

Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen CSA210/20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen. 

Specificaties Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA210/20

Over Philips CSA210/20

Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen heb je de keuze tussen een milde of sterke kop koffie, allemaal met één druk op de knop. Dankzij de Intensity Select functie kun je zelfs een sterkere lungo bereiden. De speciale koffieboost-technologie verdeelt het hete water gelijkmatig over de koffiepads via 45 gaatjes, waardoor de smaak van de koffie nog beter naar voren komt. Daarnaast kun je genieten van een fluweelzachte cremalaag op elke kop koffie. De Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen is niet alleen een geweldige koffiemachine, maar ook milieuvriendelijk. Met de functie onmiddellijk starten, zet de machine direct een kop koffie zodra hij is opgewarmd en schakelt zichzelf meteen uit na het zetten van de koffie. Hierdoor bespaar je energie en draag je bij aan een duurzame levensstijl. Bovendien is deze Senseo gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je ook nog eens bijdraagt aan een circulaire economie. Kies voor de Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen en geniet van heerlijke koffie met een milieubewust hart.

Pluspunten
  • Pas met de Intensity Select functie de hoeveelheid water aan om een sterker kopje koffie te zetten. Dankzij de Crema Plus technologie heeft elk kopje koffie een extra zachte cremalaag. Maak gebruik van de Koffie Boost technologie om een kop koffie met een voller aroma te zetten.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter weer bij na 4 kopjes koffie. Zonder een kalklampje is het aan jou om bij te houden wanneer je de machine ontkalkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen

Bekijk of de Philips Senseo Original Plus CSA210/20 Groen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA210/20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!