1. Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit

Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit CSA210/10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit. 

Specificaties Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA210/10

Over Philips CSA210/10

Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit heb je de mogelijkheid om eenvoudig te kiezen tussen een milde of sterke kop koffie. Met de Intensity Select Functie bereid je met slechts één druk op de knop een heerlijke lungo van intense sterkte. Dankzij de Koffieboost Technology wordt het hete water gelijkmatig verdeeld over de koffiepads door middel van 45 gaatjes. Hierdoor komt de volle smaak van de koffie nog beter naar voren. Daarnaast geniet je bij elke kop koffie van een fluweelzachte cremalaag. De Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit is niet alleen een geweldige koffiemachine, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Met de 'onmiddellijk starten' functie zet de machine direct een kop koffie zodra deze is opgewarmd. Bovendien schakelt het apparaat zichzelf meteen uit na het koffiezetten. Daardoor bespaar je energie en draag je bij aan een duurzamere wereld. Deze Senseo is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het ook nog eens een verantwoorde keuze is. Geniet van heerlijke koffie en draag tegelijkertijd bij aan een beter milieu met de Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit.

Pluspunten
  • Pas de waterhoeveelheid aan met de Intensity Select functie om een sterker kopje koffie te zetten. Dankzij de Crema Plus technologie heeft elk kopje koffie een extra zachte cremalaag. Zet een kop koffie met een voller aroma dankzij de Koffie Boost technologie.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter weer bij na 4 koppen koffie. Zonder een kalklampje houd je bij wanneer je de machine moet ontkalken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit

Bekijk of de Philips Senseo Original Plus CSA210/10 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA210/10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!