1. Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs

Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs HD6553/70. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs. 

Specificaties Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6553/70

Over Philips HD6553/70

Met de Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs maak je niet zomaar een kop koffie, maar een kop koffie met een extra dikke en zachte cremalaag. Deze koffiemachine maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk 2 kopjes koffie tegelijk te zetten, zodat je gasten niet lang hoeven te wachten. Dankzij de innovatieve Koffie Boost technologie geniet je van een vol aroma in elke slok. Wat deze koffiemachine zo bijzonder maakt, is dat voordat het zetproces begint, de machine de koffiepad eerst volledig besprenkelt met heet water. Hierdoor heeft de koffie langer de tijd om zijn heerlijke smaak af te geven. Het resultaat? Een perfect gebalanceerde en smaakvolle kop koffie waar je elke ochtend van zult genieten. Niet alleen zorgt de Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs voor de ultieme koffie-ervaring, maar ook voor gemak en comfort. Na het zetten van de koffie hoef je je geen zorgen te maken dat je de machine per ongeluk aan laat staan, want deze schakelt na 30 minuten automatisch uit als hij niet gebruikt wordt. Zo kun je ongestoord genieten van je bezoek en het lekkere bakje koffie. Haal deze grijze koffiemachine vandaag nog in huis en beleef elke dag een koffiemomentje van topkwaliteit.

Pluspunten
  • Dankzij de Crema Plus technologie krijgt elke kop koffie een extra zachte cremalaag. Maak een kop koffie met een rijker aroma dankzij de Koffie Boost technologie. Het apparaat schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw bij na 4 kopjes koffie. Dit model heeft geen Intensity Select-functie waarmee je een krachtigere kop koffie kunt zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs

Bekijk of de Philips Senseo Original HD6553/70 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6553/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!