1. Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart

Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart HD6553/67. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart. 

Specificaties Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6553/67

Over Philips HD6553/67

Met de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart zet je niet zomaar een kop koffie, maar een kop koffie met een extra dikke en zachte cremalaag. Deze koffiemachine maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk 2 kopjes koffie tegelijk te zetten, waardoor jouw visite nooit lang hoeft te wachten op een heerlijk kopje koffie. Wat deze Senseo Original zo bijzonder maakt, is de unieke Koffie Boost technologie. Voordat het zetproces begint, wordt de koffiepad eerst volledig besprenkeld met heet water. Hierdoor krijgt de koffie de tijd om zijn volle aroma en smaak af te geven. Geniet dus van een heerlijke kop koffie met een intense smaakbeleving en een perfecte cremalaag. Maar dat is nog niet alles. Deze zwarte Senseo Original is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Na het zetten van de koffie kun je namelijk rustig verder kletsen met je bezoek, want de koffiemachine schakelt automatisch uit wanneer hij 30 minuten niet wordt gebruikt. Zo bespaar je energie en hoef je je geen zorgen te maken dat je de machine per ongeluk aan laat staan. Kortom, met de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart geniet je van een heerlijke kop koffie met vol aroma en een extra dikke cremalaag, en dat allemaal met het gemak en de gebruiksvriendelijkheid die je van Philips gewend bent.

Pluspunten
  • Dankzij de Crema Plus technologie heeft elk kopje koffie een extra zachte cremalaag. Zet een kop koffie met een voller aroma dankzij de Koffie Boost technologie. Het apparaat schakelt na 30 minuten automatisch uit. Dankzij de technologie van Crema Plus heeft elke kop koffie een extra zachte cremalaag. Zet een kop koffie met een voller aroma dankzij de technologie van Koffie Boost. Na 30 minuten schakelt het apparaat automatisch uit.

Minpunten
  • Na 4 kopjes koffie vul je het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw bij. Dit model mist de Intensity Select functie waarmee je een krachtiger kopje koffie kunt zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart

Bekijk of de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6553/67, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!