1. Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads

Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads HD6553/67. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads. 

Specificaties Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6553/67

Over Philips HD6553/67

Met de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads haal je niet alleen een koffiezetapparaat in huis, maar ook een ruime voorraad aan heerlijke koffiepads. Deze set bevat maar liefst 108 koffiepads in 3 verschillende smaken: Classic, Strong en Mild. Deze smaken zijn zorgvuldig samengesteld met een combinatie van gemalen Arabica en Robusta koffiebonen, voor een rijke en volle smaak. Het koffiezetapparaat zelf is zeer gebruiksvriendelijk en zet snel en gemakkelijk 2 koppen koffie tegelijkertijd. Bovendien krijg je bij elke kop koffie een extra dikke cremalaag, waardoor je echt kunt genieten van een barista-waardige koffie-ervaring. Dankzij de innovatieve Koffie Boost Technologie wordt de koffiepad eerst besprenkeld met water voordat het zetproces begint, wat zorgt voor een intenser aroma en een perfecte extractie van de koffie. Een handige functie van dit koffiezetapparaat is de automatische uitschakeling na 30 minuten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken als je een keer vergeet het apparaat uit te zetten. Bovendien heeft de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart een stijlvol design, waardoor het een echte eyecatcher in je keuken zal zijn. Geniet elke dag van heerlijke koffie met deze complete set van Philips.

Pluspunten
  • Ga meteen aan de slag en zet je eerste kopje koffie met de Senseo koffiepads die zijn bijgevoegd. Dankzij de Crema Plus technologie heeft elk kopje koffie een extra zachte crèmelaag. Maak gebruik van de Koffie Boost technologie om een kop koffie met een voller aroma te zetten.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter opnieuw na 4 kopjes koffie. Dit model mist de Intensity Select functie waarmee je een krachtiger kopje koffie kunt zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads

Bekijk of de Philips Senseo Original HD6553/67 Zwart + 108 koffiepads mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6553/67, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!