1. blackfriday
  2. Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer

Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer HD6553/65. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer. 

Specificaties Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer
MerkPhilips
FabrikantcodeHD6553/65

Over Philips HD6553/65

Met de Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer kun je direct genieten van een heerlijke cappuccino. De melkopschuimer zorgt voor luchtig melkschuim, perfect voor zowel warme als koude melkspecialiteiten. Met deze machine kun je eenvoudig je zwarte koffie omtoveren tot een smaakvolle cappuccino of zelfs een verfrissende ijskoffie. De Senseo maakt het mogelijk om tegelijkertijd 1 of 2 kopjes koffie te zetten, elk met een dikke en zachte cremalaag. Dankzij de Koffie Boost technologie heeft elke kop koffie een vol aroma. De koffiemachine besprenkelt de koffiepad eerst met heet water voordat het zetproces begint, waardoor de koffie meer tijd heeft om zijn smaak af te geven. Na het zetten van de koffie schakelt de machine zichzelf na 30 minuten automatisch uit, wat zorgt voor energiebesparing. Met de Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer haal je een veelzijdige koffiemachine in huis. Geniet van heerlijke cappuccino's en andere melkspecialiteiten met perfect opgeschuimde melk. De Koffie Boost technologie zorgt voor een vol aroma en de automatische uitschakelfunctie zorgt voor energiezuinigheid. Ontdek de mogelijkheden van deze handige koffiemachine en geniet elke dag van een smaakvolle kop koffie.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde melkopschuimer kun je een heerlijke cappuccino of latte macchiato bereiden. Dankzij de technologie van Crema Plus heeft elke kop koffie een extra zachte crèmelaag. Met de Koffie Boost technologie zet je een kop koffie met een intenser aroma.

Minpunten
  • Je vult het waterreservoir van 0,7 liter weer bij na 4 kopjes koffie. Dit model heeft geen Intensity Select-functie waarmee je een sterker kopje koffie kunt zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer

Bekijk of de Philips Senseo Original HD6553/65 Zwart met melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD6553/65, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!