1. Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood

Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood CSA260/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood. 

Specificaties Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA260/90

Over Philips CSA260/90

Met de Philips Senseo Maestro CSA260/90 in de kleur rood kunt u genieten van 3 heerlijke koffiespecialiteiten die u naar uw eigen smaak kunt aanpassen. Dankzij de handige geheugenfunctie onthoudt de Senseo uw voorkeuren, zodat u altijd kunt genieten van uw favoriete kopje koffie. U heeft de keuze uit een grote kop koffie, een intense koffie of een smaakvolle espresso met behulp van de Intensity Plus functie. Bovendien kunt u de intensiteit en de hoeveelheid koffie naar wens aanpassen. Met een ruim waterreservoir van 1,2 liter kunt u maar liefst 7 kopjes koffie achter elkaar zetten, ideaal voor wanneer u gasten ontvangt. De Senseo bereidt uw koffie met behulp van de innovatieve Koffieboost technologie, waardoor het hete water gelijkmatig over de koffiepads wordt verdeeld voor een optimale smaakbeleving. Zodra de machine op temperatuur is, zet hij direct een heerlijk kopje koffie voor u. Naast het feit dat de Senseo Maestro CSA260/90 uw koffiebeleving optimaliseert, is hij ook nog eens energiezuinig en gemaakt van gerecyclede materialen. Met zijn vierkante vormgeving past hij perfect in een hoekje van uw keuken of tegen de muur. Kortom, met de Philips Senseo Maestro CSA260/90 geniet u elke dag van een heerlijk kopje koffie, helemaal naar uw eigen smaak.

Pluspunten
  • Met de geheugenfunctie bewaar je een koffierecept naar jouw eigen smaak. Met de Intensity Select functie pas je de hoeveelheid water aan, zodat je een sterker kopje koffie zet. Door de vierkante vorm past deze Senseo goed in een hoek of tegen de muur.

Minpunten
  • Je maakt melkspecialiteiten met melkpoederpads, maar niet met verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood

Bekijk of de Philips Senseo Maestro CSA260/90 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA260/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!