1. blackfriday
  2. Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs

Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs CSA260/50. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs. 

Specificaties Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA260/50

Over Philips CSA260/50

Met de Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs kun je genieten van maar liefst 3 verschillende koffiespecialiteiten, die je geheel naar jouw eigen smaak kunt aanpassen dankzij de handige geheugenfunctie. Of je nu zin hebt in een heerlijke grote kop koffie, een intense koffie of een smaakvolle espresso, met de Intensity Plus functie is het allemaal mogelijk. Bovendien kun je zelf de intensiteit en de hoeveelheid van je drankje bepalen, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Met een waterreservoir van maar liefst 1,2 liter hoef je je geen zorgen te maken dat je snel zonder koffie komt te zitten. Je kunt maar liefst 7 kopjes koffie achter elkaar zetten, zonder dat je tussendoor bij hoeft te vullen. De Senseo Maestro maakt gebruik van de innovatieve Koffieboost technologie, waardoor het hete water gelijkmatig over de koffiepads verdeeld wordt voor een optimaal aroma en smaakbeleving. Bovendien is de machine zeer energiezuinig en bestaat hij uit gerecyclede materialen, waardoor je niet alleen kunt genieten van heerlijke koffie, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Met zijn stijlvolle vierkante vormgeving past de Philips Senseo Maestro perfect in elke hoek van je keuken of tegen een muur. De grijze kleur geeft de machine een moderne en tijdloze uitstraling, die moeiteloos bij elk interieur past. Met de Senseo Maestro CSA260/50.

Pluspunten
  • Met de geheugenfunctie kun je een koffierecept opslaan naar jouw eigen voorkeur. Met de functie Intensity Select kun je de hoeveelheid water aanpassen, zodat je een sterker kopje koffie kunt zetten. Vanwege de vierkante vorm past deze Senseo perfect in een hoek of tegen de muur.

Minpunten
  • Je maakt gebruik van melkspecialiteiten met melkpoederpads, maar niet met verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs

Bekijk of de Philips Senseo Maestro CSA260/50 Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA260/50, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!