1. blackfriday
  2. Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit

Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit CSA260/10. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit. 

Specificaties Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit
MerkPhilips
FabrikantcodeCSA260/10

Over Philips CSA260/10

Met de Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit kun je genieten van 3 koffiespecialiteiten die je volledig naar jouw smaak kunt aanpassen. Dankzij de geheugenfunctie is het mogelijk om te kiezen tussen een grote kop koffie, een intense koffie of een espresso met behulp van de Intensity Plus functie. Bovendien kun je zelf de intensiteit en de hoeveelheid aanpassen, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten. Met een waterreservoir van 1,2 liter is de Senseo Maestro groot genoeg om 7 kopjes koffie achter elkaar te zetten. De Koffieboost technologie zorgt ervoor dat het hete water gelijkmatig over de koffiepads wordt verdeeld, wat resulteert in een heerlijk smaakvolle kop koffie. Het apparaat is ook nog eens energiezuinig en bestaat uit gerecyclede materialen, waardoor het ook een duurzame keuze is. Met zijn vierkante vorm past de Senseo Maestro perfect in een hoek of tegen de muur, waardoor het niet alleen een functioneel apparaat is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de geheugenfunctie bewaar je een koffierecept naar jouw eigen smaak. Met de Intensity Select functie pas je de hoeveelheid water aan, zodat je een krachtiger kopje koffie zet. Dankzij de vierkante vorm past deze Senseo perfect in een hoek of tegen de muur.

Minpunten
  • Je maakt gebruik van melkspecialiteiten met melkpoederpads, maar niet met verse melk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit

Bekijk of de Philips Senseo Maestro CSA260/10 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CSA260/10, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!