1. Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart

Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart CA6500/63. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart. 

Specificaties Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeCA6500/63

Over Philips CA6500/63

Met de Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart kun je melk opschuimen voor zowel koude als warme melkspecialiteiten. Met slechts één druk op de knop krijg je warm schuim, maar als je de knop langer ingedrukt houdt, schakel je over naar koud schuim voor een heerlijke ijskoffie. Deze melkopschuimer heeft een capaciteit van 120 milliliter, genoeg om melk op te schuimen voor 2 smaakvolle cappuccino's. De Philips Milk Twister CA6500/63 is voorzien van een antikleeflaag en een glad oppervlak, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Je hoeft de melkopschuimer alleen af te spoelen onder de kraan en vervolgens droog te maken met een theedoek. De garde en deksel kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasmachine. Met deze melkopschuimer geniet je dus niet alleen van heerlijk opgeschuimde melk, maar ook van het gemak van een snelle en eenvoudige reiniging.

Pluspunten
  • Je bereidt warme en koude melkspecialiteiten. Je verwarmt ook melk voor bijvoorbeeld een latte macchiato of warme chocolademelk. Dankzij de uitneembare klopper kun je de binnenkant van de beker gemakkelijker schoonmaken.

Minpunten
  • Met een vulcapaciteit van 120 milliliter kun je hoogstens 2 cappuccino's tegelijk maken. Je dient de melkopschuimer met de hand schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart

Bekijk of de Philips Milk Twister CA6500/63 Melkopschuimer Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips CA6500/63, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!