1. Philips HR7962/21

Philips HR7962/21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips HR7962/21 HR7962/21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips HR7962/21. 

Specificaties Philips HR7962/21
MerkPhilips
FabrikantcodeHR7962/21

Over Philips HR7962/21

Met de Philips HR7962/21 keukenmixer wordt het bereiden van deeg een fluitje van een cent. Dankzij de geavanceerde ProKnead technologie kneedt deze mixer het deeg binnen slechts 3 minuten. Deze innovatieve technologie drukt op het deeg en rekt het tegelijkertijd uit, waardoor je uiteindelijk zacht en elastisch deeg krijgt. Maar dat is niet alles, want deze keukenmixer biedt nog veel meer handige functies. Verbind de keukenmixer eenvoudig met je telefoon via de NutriU app en laat je inspireren door een breed scala aan recepten. Deze handige app begeleidt je stap voor stap tijdens het mixen, zodat je altijd het beste resultaat behaalt. Dankzij de automatische komverlichting houd je jouw beslag nauwlettend in de gaten en zie je direct hoe dik je beslag is. Geen gokwerk meer dus! Bovendien worden er bij deze keukenmixer ook opzetstukken meegeleverd, waarmee je niet alleen smoothies kunt maken, maar ook gehakt kunt malen. Zo heb je met één apparaat meerdere functies tot je beschikking. Na gebruik reinig je eenvoudig de losse accessoires en opzetstukken in de vaatwasmachine, zodat je keuken altijd netjes en opgeruimd blijft. Met de Philips HR7962/21 keukenmixer haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis. Of je nu deeg wilt kneden, smoothies wilt maken of gehakt wilt malen, met deze keukenmix.

Pluspunten
  • Je moet zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg, binnen 3 minuten, dankzij de ProKnead technologie. Dankzij het lampje in de mengkom kun je altijd precies zien hoe dik je beslag is. Met de bijgeleverde accessoires kun je ook smoothies en gehakt maken.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom beschikbaar waarmee je eenvoudig meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips HR7962/21

Bekijk of de Philips HR7962/21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR7962/21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!