1. Philips HR2228/90

Philips HR2228/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips HR2228/90 HR2228/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips HR2228/90. 

Specificaties Philips HR2228/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHR2228/90

Over Philips HR2228/90

Met de Philips HR2228/90 maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde smoothie. Dankzij de krachtige motor van 800 watt en de Pro Blend Crush technologie mix je harde ingrediënten tot wel 2 keer sneller. De 6 unieke messen zorgen ervoor dat je dadels, noten en zelfs ijsblokjes perfect geblend worden. Deze blender is niet alleen geschikt voor smoothies, maar ook voor het bereiden van warme sauzen en soepen. De glazen blenderkan kan namelijk ook warme ingrediënten aan. Dus als je zin hebt in een lekkere verse tomatensoep of een romige bechamelsaus, dan kan deze blender je daarbij helpen. En als je niet helemaal tevreden bent met het resultaat, geen probleem! Met de pulsestand kun je alle harde stukken nogmaals mixen voor een egaal resultaat. En het schoonmaken van de blender is ook een fluitje van een cent. Alle afneembare onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasmachine. Zo kun je snel weer genieten van je volgende creatie zonder gedoe met schoonmaken.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 800 watt kun je gedurende een korte periode harde ingrediënten mengen. De glazen kan van de blender is bestand tegen hitte, zodat je er ook warme sauzen en soepen in kunt mengen. Met de pulsfunctie kun je een korte, krachtige puls geven, waardoor je harde stukjes gemakkelijk kunt mengen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is vrij zwaar en fragiel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips HR2228/90

Bekijk of de Philips HR2228/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR2228/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!