1. blackfriday
  2. Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter 2790000411. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter. 

Specificaties Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter
MerkScanpart
Fabrikantcode2790000411

Over Scanpart 2790000411

Met de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter kun je moeiteloos genieten van een heerlijke kop koffie, keer op keer, door telkens opnieuw het filter te gebruiken. In plaats van het filter weg te gooien, gooi je gewoon het koffiedik in de prullenbak en spoel je het permanente filter af na het zetten van je koffie. Het is zo gemakkelijk! Dit koffiezetapparaat heeft een dubbel bonenreservoir, waardoor je eenvoudig kunt schakelen tussen twee verschillende soorten koffiebonen. Hierdoor kun je altijd genieten van jouw favoriete smaken. Met de handige timerfunctie kun je van tevoren het tijdstip instellen waarop je een verse pot koffie wilt hebben, of het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds is. Met de draaiknop geef je eenvoudig aan voor hoeveel koppen koffie je wilt zetten. Om de koffie precies naar jouw smaak te zetten, kun je de maalgraad aanpassen en zelf de sterkte bepalen. Zo kun je genieten van koffie die perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Met de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter wordt het zetten van koffie een echte ervaring en kun je elke keer weer genieten van een heerlijke kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Dankzij het aanhoudende filter hoef je geen papieren filters meer te gebruiken. Dankzij de dubbele bonenreservoir kun je gemakkelijk tussen 2 koffiesmaken wisselen. Met de ingebouwde koffiemolen bereid je koffie van versgemalen koffiebonen.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, wat het bijvullen minder gemakkelijk maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter

Bekijk of de Philips Grind & Brew HD7769/00 + Scanpart Permanent filter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Scanpart 2790000411, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!