1. blackfriday
  2. Philips Grind & Brew HD7769/00

Philips Grind & Brew HD7769/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Grind & Brew HD7769/00 HD7769/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Grind & Brew HD7769/00. 

Specificaties Philips Grind & Brew HD7769/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHD7769/00

Over Philips HD7769/00

Met de Philips Grind & Brew HD7769/00 geniet je elke ochtend van verse koffie met een unieke smaak. Deze koffiemachine heeft een dubbel bonenreservoir, zodat je eenvoudig kunt afwisselen tussen twee verschillende koffiesmaken. Vul één helft met je favoriete cafeïnevrije koffie voor een ontspannen avond op de bank, en de andere helft met een krachtige espresso om je dag vol energie te beginnen. Met de handige timerfunctie word je elke ochtend wakker met de heerlijke geur van vers gezette koffie. Stel de tijd in waarop je wilt dat de koffiemachine begint te malen en zetten, en geniet van een perfect kopje koffie zodra je uit bed stapt. Dankzij de draaiknop op het verlichte bedieningspaneel kun je eenvoudig het aantal kopjes koffie selecteren dat je wilt zetten. Bepaal zelf de sterkte van je koffie door de maalgrootte aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Het beste van alles is dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het per ongeluk aan laten staan van de koffiemachine. Na 2 uur schakelt de Philips Grind & Brew HD7769/00 automatisch uit, wat niet alleen energie bespaart, maar ook je gemoedsrust bevordert. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies is deze koffiemachine de perfecte aanvulling op elke keuken. Begin je dag goed met de Philips Grind & Brew HD7769/00 en geniet elke keer.

Pluspunten
  • Dankzij het dubbele bonenreservoir is het eenvoudig om tussen 2 koffiesmaken te wisselen. Met de ingebouwde koffiemolen maak je koffie van verse gemalen koffiebonen. Met behulp van de timer bepaal je wanneer de koffie voor je klaar staat.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet verwijderen, waardoor je het minder makkelijk kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Grind & Brew HD7769/00

Bekijk of de Philips Grind & Brew HD7769/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD7769/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!