1. blackfriday
  2. Philips Flip & Juice Blender HR3770/00

Philips Flip & Juice Blender HR3770/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Flip & Juice Blender HR3770/00 HR3770/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Flip & Juice Blender HR3770/00. 

Specificaties Philips Flip & Juice Blender HR3770/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHR3770/00

Over Philips HR3770/00

Met de Philips Flip & Juice Blender HR3770/00 maak je niet alleen smoothies, maar ook heldere sappen dankzij de innovatieve Flip & Juice technologie. Je kunt de blenderkan eenvoudig omdraaien en transformeren tot een sapcentrifuge. Zo kun je 's ochtends genieten van heerlijk verse jus d'orange. De ProBlend Ultra technologie zorgt ervoor dat de krachtige motor en scherpe messen een glad mixresultaat leveren. Hierdoor behoren harde stukken in je smoothies tot het verleden. De tritan blenderkan is niet alleen stevig, maar ook licht van gewicht. Hierdoor kun je je smoothies gemakkelijk in drinkglazen schenken. Met de handige automatische blendprogramma's maak je met één druk op de knop smoothies, sauzen, dikke of dunne sappen, notenpasta, soepen of desserts. Na gebruik kun je het reinigingsprogramma selecteren, zodat je de blenderkan grondig kunt reinigen. Met de Philips Flip & Juice Blender HR3770/00 haal je een veelzijdige blender in huis waarmee je niet alleen heerlijke smoothies kunt maken, maar ook kunt genieten van verfrissende sappen. Dankzij de geavanceerde technologieën en handige functies is deze blender een geweldige toevoeging aan je keukenapparatuur.

Pluspunten
  • Je kunt ook de blender gebruiken als sapcentrifuge, dankzij de Flip & Juice technologie. Dankzij de krachtige motor van 1.500 watt kun je gedurende langere tijd harde ingrediënten mixen. De tritan blenderkan is zeer stevig en lichtgewicht.

Minpunten
  • Een plastic behuizing is minder stevig dan een roestvrijstalen behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Flip & Juice Blender HR3770/00

Bekijk of de Philips Flip & Juice Blender HR3770/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HR3770/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!