1. blackfriday
  2. Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 HD5120/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Eco Conscious Edition HD5120/00. 

Specificaties Philips Eco Conscious Edition HD5120/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHD5120/00

Over Philips HD5120/00

De Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 is niet alleen een koffiezetapparaat, maar ook een statement van duurzaamheid. Dit unieke apparaat is vervaardigd met behulp van hernieuwbare grondstoffen, waaronder zonnebloemolie, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Met een capaciteit van 1,2 liter kan dit filter koffiezetapparaat tot wel 10 heerlijke kopjes koffie zetten in één keer. Wat dit koffiezetapparaat echt bijzonder maakt, is de Aroma Twister. Deze innovatieve functie verspreidt de verse koffie gelijkmatig door de kan, waardoor je keer op keer kunt genieten van de volle smaak en het heerlijke aroma, van het eerste tot het laatste kopje koffie. Bovendien is dit apparaat voorzien van een handige druppelstop, waardoor je gemakkelijk kopjes koffie kunt inschenken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over morsen op het aanrecht. Maar dat is nog niet alles! Dit koffiezetapparaat is ook energiezuinig. Na 30 minuten schakelt het zichzelf automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken of je het apparaat wel hebt uitgezet. Met zijn witte, matte afwerking en unieke vormen is dit filter koffiezetapparaat ook nog eens een echte blikvanger in de keuken. Kortom, met de Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 geniet je niet alleen van een heerlijk kopje koff.

Pluspunten
  • Het koffiezetapparaat met filter is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en maakt gebruik van energiebesparende functies. Het buisje in het midden van de koffiekan zorgt voor het circuleren van de koffie door de kan, wat zorgt voor een gelijkmatige smaakverdeling. De druppelstop voorkomt dat er druppels blijven nadruppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Zonder timer komt de koffie niet op het door jou gewenste moment klaar te staan. Het waterreservoir kan niet verwijderd worden, waardoor bijvullen minder eenvoudig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Eco Conscious Edition HD5120/00

Bekijk of de Philips Eco Conscious Edition HD5120/00 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD5120/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!