1. blackfriday
  2. Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter 2790000411. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter. 

Specificaties Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter
MerkScanpart
Fabrikantcode2790000411

Over Scanpart 2790000411

Met de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege doos koffiefilters in je keukenkastje. Het permanente koffiefilter kan na het zetten van de koffie eenvoudig worden geleegd in de prullenbak en daarna kun je het filter gewoon afspoelen onder de kraan. Zo is het filter direct klaar voor gebruik bij de volgende keer dat je koffie zet. Met dit koffiezetapparaat krijgt elke kop koffie een gelijk aroma dankzij de Aroma Twister. In het midden van de kan bevindt zich een circulair pijpje, waardoor de koffie goed kan rond draaien. Hierdoor wordt de beste smaakervaring gecreëerd. En als de hele familie langskomt en je het liefst alle kopjes tegelijk wilt vullen, dan is dat ook mogelijk! Vul het waterreservoir gewoon tot aan de 10-kopsaanduiding en je bent in een mum van tijd klaar. Bovendien heeft dit koffiezetapparaat een modern en stijlvol design met een zilveren kleur, waardoor het een mooie toevoeging is aan elke keuken. Met de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter geniet je elke keer weer van een heerlijk kopje koffie met de perfecte smaak en aroma.

Pluspunten
  • Dankzij het permanente filter hoef je geen papieren filters meer te gebruiken. Het buisje in het midden van de koffiekan zorgt voor een goede verdeling van de smaak door de kan. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat de koffie langer warm blijft.

Minpunten
  • Het duurt 10 minuten voordat een kan vol is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter

Bekijk of de Philips Daily HD7462/20 Zilver + Scanpart Permanent Filter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Scanpart 2790000411, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!