1. Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart HD5408/20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart. 

Specificaties Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart
MerkPhilips
FabrikantcodeHD5408/20

Over Philips HD5408/20

De Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart is de perfecte koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Met het Boil and Brew-systeem zet je koffie met een intense smaak en een heerlijke warmte. Het unieke aan dit systeem is dat het water al aan de kook gebracht wordt voordat het koffiezetproces begint. Hierdoor krijg je een kopje koffie dat net iets warmer en voller van smaak is. Deze koffiemachine heeft een glazen waterreservoir van 1 liter, dat je gemakkelijk van bovenaf kunt bijvullen met water. Dankzij de handige maataanduiding bepaal je precies hoeveel kopjes koffie je wilt zetten. Wil je een hele kan koffie zetten? Geen probleem, binnen 10 minuten staat deze voor je klaar. En als je de kan op de warmhoudplaat laat staan, blijft de koffie langer warm. Ideaal voor wanneer er visite langskomt en je de koffie graag warm wilt houden. Het filterapparaat heeft een slank en compact formaat, waardoor het weinig ruimte inneemt op je keukenblad. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige automatische uitschakelfunctie. Mocht je door alle drukte vergeten zijn om de Cafe Gourmet uit te schakelen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Na 30 minuten schakelt het apparaat namelijk automatisch uit. Zo geniet je van een heerlijke kop koffie zonder je zorgen te hoeven maken over het energ.

Pluspunten
  • Dankzij het Boil and Brew-systeem zet jij koffie met een volle smaak en extra hete temperatuur. Met de maataanduiding bepaal je vooraf hoeveel koppen koffie je wilt zetten. Het warmhoudrooster houdt de koffie 30 minuten lang warm.

Minpunten
  • Je zet hem niet gemakkelijk onder een keukenkastje vanwege zijn hoogte van 51 centimeter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart

Bekijk of de Philips Cafe Gourmet HD5408/20 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD5408/20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!