1. blackfriday
  2. Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 HD9650/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90. 

Specificaties Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9650/90

Over Philips HD9650/90

De Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 is een fantastisch keukenapparaat dat perfect is voor het hele gezin. Met zijn ruime inhoud is het gemakkelijk om heerlijke gerechten te bereiden. Met een laadvermogen van maar liefst 1,4 kilogram is er voldoende ruimte voor een hele kip of een smakelijke taart. Daarnaast kun je vlees braden en verse frietjes frituren voor 4 tot 5 personen. Wat deze airfryer echt bijzonder maakt, is de innovatieve Fat Removal technologie. Dankzij het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem worden vetdeeltjes uit de circulerende lucht gefilterd. Hierdoor wordt er nog meer vet onttrokken uit je maaltijd vergeleken met andere airfryers. Dit zorgt voor gezondere gerechten zonder in te leveren op smaak. Bovendien is het schoonmaken een fluitje van een cent, want de onderdelen zijn eenvoudig uitneembaar en kunnen in de vaatwasmachine gereinigd worden. Met de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 kun je op een gezondere manier genieten van je favoriete gerechten. Het ruime laadvermogen en de Fat Removal technologie maken dit apparaat een absolute must-have voor elke keuken.

Pluspunten
  • De technologie voor vetverwijdering filtert vet uit de lucht, waardoor je maaltijd nog minder vet bevat. Dankzij de minimale temperatuur van 40 graden Celsius ontdooi je ook voedsel. Met deze heteluchtfriteuse bereid je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijkertijd.

Minpunten
  • De friteuse heeft een nabijgelegen stopcontact nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90

Bekijk of de Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9650/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!