1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm HD9870/20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9870/20

Over Philips HD9870/20

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm hoef je nooit meer te twijfelen over de perfecte kooktijd en temperatuur. Dankzij de innovatieve Smart Sensing technologie meet en scant deze airfryer automatisch de ingrediënten die je wilt bereiden. Op basis van deze informatie stelt de airfryer zelf de ideale tijd en temperatuur in. Bovendien kun je jouw favoriete recepten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren. Deze airfryer biedt echter veel meer dan alleen het bereiden van heerlijke frietjes. Met de handige automatische programma's kun je ook moeiteloos vis, drumsticks of zelfs een hele kip klaarmaken. En dankzij de meegeleverde bakvorm kun je zelfs brood, taart en lasagne in deze airfryer bereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Om je nog meer inspiratie te bieden, wordt deze airfryer geleverd met een handige app. Hierin vind je talloze heerlijke recepten die je kunt uitproberen. Verwen jezelf en je gezin met de meest smaakvolle gerechten, terwijl je geniet van de gemakkelijke bediening en de geavanceerde technologie van de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm.

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant de ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd. Met de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en broden bakken in de airfryer. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt kiezen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9870/20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!