1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset HD9951/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9951/00

Over Philips HD9951/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset kun je moeiteloos verschillende gerechten bereiden dankzij de handige accessoireset die wordt meegeleverd. Deze set bestaat uit een bakvorm, kookrek en grillplaat, waarmee je niet alleen heerlijke cakes kunt maken, maar ook friet en snacks tegelijkertijd kunt bakken, en vlees kunt grillen in de airfryer. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste temperatuur en bereidingstijd, want de Smart Sensing technologie meet en scant automatisch de ingrediënten die je bereidt. Op basis hiervan bepaalt de airfryer de optimale tijd en temperatuur voor perfecte resultaten. En dat is nog niet alles! Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset kun je de instellingen van jouw favoriete recepten opslaan, zodat je deze met slechts één druk op de knop kunt selecteren. Bovendien beschikt de airfryer over handige automatische programma's waarmee je naast frietjes ook vis, drumsticks of zelfs een hele kip kunt bereiden. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een handige app meegeleverd waaruit je eindeloos inspiratie kunt halen voor nog meer heerlijke recepten. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset wordt gezond en lekker koken nog eenvoudiger!

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoireset bereid je meerdere gerechten tegelijk, bak je taart en gril je vlees of groente. Met de Smart Sensing technologie meet en scant de airfryer ingrediënten, waardoor de juiste temperatuur en baktijd worden berekend. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt kiezen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de nabijheid nodig vanwege het 0,8 meter lange snoer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium Wit HD9870/20 + Accessoireset mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9951/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!