1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler HD9950/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9950/00

Over Philips HD9950/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler kies je voor een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk product. Naast de heteluchtfriteuse ontvang je ook een handig kookrek en een panverdeler, waardoor je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. De friteuse is voorzien van de Smart Sensing functie, waarmee hij automatisch de juiste temperatuur en baktijd bepaalt voor elk ingrediënt. Je kunt zelfs de instellingen van je favoriete recepten opslaan, zodat je met slechts één druk op de knop aan de slag kunt. Met deze Airfryer kun je niet alleen heerlijke frietjes bereiden, maar ook vis, drumsticks en zelfs een hele kip. Voor taarten, cakes en andere gerechten kun je eenvoudig de gewenste tijd en temperatuur instellen. Daarnaast wordt de Airfryer geleverd met een handige app waarin je inspiratie kunt opdoen voor de meest smakelijke recepten. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van dit apparaat, is het bereiden van gezonde en lekkere gerechten nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler en geniet van kwaliteit, gemak en eindeloze culinaire creaties.

Pluspunten
  • Dankzij het kookrek kan je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiezen en frietjes. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer, waardoor de juiste temperatuur en baktijd worden berekend. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een nabijgelegen stopcontact nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9950/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!