1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 HD9867/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9867/90

Over Philips HD9867/90

De Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 biedt jou gemak en kwaliteit met zijn uitgebreide functies. Dankzij Smart Sensing kan de airfryer meten en scannen welke ingrediënten je wilt bereiden. Op basis hiervan bepaalt de machine automatisch de juiste tijd en temperatuur. Bovendien kun je de instellingen van jouw favoriete recepten opslaan, zodat je deze met slechts één druk op de knop kunt activeren. Naast het bakken van heerlijke frietjes, kun je met de automatische programma's ook vis, drumsticks of zelfs een hele kip bereiden. Voor taarten, cakes en andere gerechten kun je eenvoudig zelf de gewenste tijd en temperatuur instellen. Om je nog meer inspiratie te geven, wordt er bij de airfryer ook een handige app meegeleverd. Hiermee kun je eenvoudig nieuwe en smakelijke recepten ontdekken, zodat je steeds weer nieuwe culinaire hoogstandjes kunt creëren. Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 geniet je van het gemak en de veelzijdigheid van het apparaat. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek nieuwe smaken en gerechten die je met dit innovatieve apparaat kunt bereiden. Kortom, met deze airfryer wordt koken een waar plezier!

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daardoor de juiste temperatuur en baktijd. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig, vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9867/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!