1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek

Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek HD9959/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9959/01

Over Philips HD9959/01

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden dankzij het handige kookrek. Dit kookrek zorgt namelijk voor een extra kooklaag in de airfryer. Deze airfryer maakt gebruik van de Rapid CombiAir technologie. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de juiste baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid worden afgestemd op het type gerecht dat je bereidt. Hierdoor wordt je gerecht heerlijk mals aan de binnenkant en lekker knapperig aan de buitenkant. Met een laadvermogen van 2 kilogram kun je genoeg frietjes bakken voor wel 6 personen. Dit is ideaal als je een groot huishouden hebt of regelmatig visite over de vloer krijgt. Je kunt de airfryer zowel bedienen met je smartphone als via het duidelijke display op het apparaat zelf. Met de handige NutriU app kun je zelfs het recept naar de airfryer sturen en vanaf de bank de baktijd in de gaten houden. Zo kun je op een makkelijke en moderne manier genieten van heerlijke snacks en maaltijden, terwijl je volledige controle hebt over het bereidingsproces.

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van een kookrek kan je gelijktijdig meerdere ingrediënten bereiden, zoals groentespiezen en frietjes. Met de Rapid CombiAir technologie zijn altijd de juiste luchtsnelheden beschikbaar voor een knapperig resultaat. Met behulp van je smartphone bedien je de airfryer, waardoor je de temperatuur en tijd vanaf een afstand in de gaten kan houden.

Minpunten
  • Je ondervindt meer hinder van bakluchten, aangezien de friteuse geen geurfilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Kookrek mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9959/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!