1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90

Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 HD9875/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9875/90

Over Philips HD9875/90

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 ervaar je altijd een perfect knapperig bakresultaat, dankzij de geavanceerde Rapid CombiAir technologie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de juiste baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid automatisch worden aangepast op basis van het type gerecht dat je bereidt. Hierdoor wordt je maaltijd heerlijk mals aan de binnenkant en lekker krokant aan de buitenkant. Deze XXL Airfryer heeft een indrukwekkend laadvermogen van maar liefst 2 kilogram, waardoor je gemakkelijk genoeg frietjes kunt bereiden voor wel 6 personen. Dit maakt de Airfryer ideaal voor grote huishoudens of wanneer je regelmatig gasten over de vloer hebt. Je kunt de Airfryer eenvoudig bedienen via zowel je smartphone als het handige display. Met behulp van de NutriU app stuur je eenvoudig je favoriete recept naar de airfryer en kun je vanaf de bank de baktijd in de gaten houden. Daarnaast is de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 ook nog eens super makkelijk schoon te maken. De losse QuickClean onderdelen kunnen na gebruik eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het handmatig schoonmaken van de Airfryer. Kortom, met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 geniet je van de perfecte maaltijd zonder gedoe!

Pluspunten
  • Dankzij de Rapid CombiAir technologie verkrijg je altijd het juiste luchtsnelheidsniveau voor een knapperig resultaat. Met je smartphone kan je de airfryer bedienen, zodat je de temperatuur en tijd vanop afstand kan controleren. De afneembare onderdelen kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9875/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!