1. Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm HD9956/00. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9956/00

Over Philips HD9956/00

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm kun je nu zelfs ovenrecepten bereiden, dankzij de handige meegeleverde bakvorm. Hiermee kun je niet alleen hartige taarten en muffins bakken, maar ook allerlei andere heerlijke creaties. De airfryer maakt gebruik van de geavanceerde Rapid CombiAir technologie, die ervoor zorgt dat de juiste baktemperatuur, -tijd en luchtsnelheid worden afgestemd op jouw specifieke gerecht. Zo krijg je altijd een perfect resultaat: mals aan de binnenkant en knapperig aan de buitenkant. Met een laadvermogen van maar liefst 2 kilogram kun je genoeg frietjes bakken voor wel 6 personen. Dit maakt de airfryer ideaal voor grote gezinnen of als je regelmatig visite over de vloer krijgt. Je kunt de airfryer eenvoudig bedienen met je smartphone via de handige NutriU app, of via het gebruiksvriendelijke display op het apparaat zelf. Met de app kun je niet alleen recepten naar de airfryer sturen, maar ook de baktijd vanaf de bank in de gaten houden. Zo kun je optimaal genieten van je gerechten, zonder dat je steeds naar de keuken hoeft te lopen.

Pluspunten
  • Met het bakvorm accessoire kan je ook cake, risotto of een hele kip maken. Dankzij de Rapid CombiAir technologie worden altijd de juiste luchtsnelheden gebruikt voor een knapperig resultaat. Je kunt de airfryer bedienen met je smartphone, zodat je de temperatuur en tijd vanaf een afstand in de gaten kunt houden.

Minpunten
  • Je hebt meer hinder van bakgeuren, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9956/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!