1. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm HD9959/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9959/01

Over Philips HD9959/01

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm bereid je moeiteloos verschillende gerechten, dankzij de handige accessoires die worden meegeleverd. Met het kookrek voeg je een extra verdieping toe, zodat je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Daarnaast kun je met de bakvorm gemakkelijk een kleine taart of cake bakken. Wat deze airfryer extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via spraakbesturing of de handige smartphone app. Met de NutriU app kun je recepten naar de airfryer sturen en op afstand de baktijd in de gaten houden. Zo hoef je niet constant bij de airfryer te blijven staan en kun je ondertussen andere dingen doen. Deze airfryer heeft een groot laadvermogen van maar liefst 1,4 kilogram, waardoor je genoeg frietjes kunt bakken voor 4 tot 5 personen. Bovendien kun je met één knop de juiste baktemperatuur en -tijd instellen voor vlees, groenten en vis. Dit maakt het gebruik van de airfryer extra gemakkelijk, omdat je niet meer hoeft na te denken over de juiste instellingen. Kortom, met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke airfryer in huis!

Pluspunten
  • Dankzij de accessoires die worden meegeleverd, kun je tegelijkertijd meerdere ingrediënten bereiden of taarten, cakes of brood bakken. Je kunt de airfryer bedienen via de NutriU app of spraakbesturing, zelfs op afstand. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je ondervindt meer hinder van frituurluchtjes, omdat er geen geurfilter in de frituurpan zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Kookrek + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9959/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!