1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm HD9285/93. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9285/93

Over Philips HD9285/93

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm heb je de volledige controle over je kookervaring. Niet alleen kun je deze airfryer bedienen met spraakbesturing, maar ook via de handige smartphone app. Met de NutriU app kun je gemakkelijk recepten naar de airfryer sturen en de baktijd vanaf een afstand in de gaten houden. Zo kun je je gerechten perfect bereiden zonder zelf constant in de keuken te hoeven staan. Met het bijgeleverde bakvorm accessoire kun je ook genieten van andere heerlijke gerechten, zoals een sappige hele kip, een smakelijke taart of een verrukkelijke lasagne. De airfryer heeft een ruime laadvermogen van maar liefst 1,4 kilogram, waardoor je genoeg frietjes kunt bakken voor wel 4 tot 5 personen. Bovendien kun je met slechts één knop de juiste baktemperatuur en -tijd instellen voor vlees, groenten en vis. Dit maakt het gebruik van de airfryer nog gemakkelijker en handiger, aangezien je niet meer hoeft na te denken over de juiste instellingen. De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm is de perfecte keuze voor iedereen die van gemak en heerlijk eten houdt.

Pluspunten
  • Je kunt de airfryer op afstand bedienen via de NutriU-app of spraakbesturing. Met het bakvormaccessoire kun je ook taart, risotto of een hele kip maken. Door de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van kookgeuren, omdat er geen geurfilter in de frituurpan zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9285/93, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!