1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 HD9285/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90. 

Specificaties Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9285/90

Over Philips HD9285/90

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 heb je volledige controle over het bakproces, zowel met je stem als met de handige NutriU app op je smartphone. Met deze app stuur je eenvoudig recepten naar de airfryer en worden de juiste baktemperatuur en -tijd automatisch ingesteld. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste instellingen, want de airfryer neemt het werk voor je uit handen. Met een royale inhoud van 1,4 kilogram is deze airfryer perfect geschikt voor gezelschappen van 4 tot 5 personen. Dankzij de 16 verschillende bereidingsfuncties kun je een breed scala aan gerechten bereiden, van heerlijk gegrilde groenten tot sappige braadstukken en zelfs het ontdooien van voedsel. En het beste van alles is dat je weinig tot geen olie nodig hebt dankzij de geavanceerde Rapid Air technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de hete lucht gelijkmatig wordt verspreid over je ingrediënten, wat resulteert in een perfect knapperig bakresultaat. Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 geniet je van gezonde en smakelijke maaltijden, zonder al te veel moeite. Laat de airfryer het werk voor je doen terwijl jij geniet van je vrije tijd. Met zijn innovatieve functies en gebruiksgemak is dit de perfecte aanvulling op elke keuken.

Pluspunten
  • Je kunt de airfryer bedienen via de NutriU app of spraakbesturing. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijk bereiden.

Minpunten
  • Je ervaart meer overlast van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90

Bekijk of de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9285/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!